Tapahtumat

Erilaisiin itsetuntemustaitoihin, tunneteemoihin sekä voimaantumiseen liittyviä kursseja ja luentoja toiminimellä sekä tilauksesta.  Koulutan myös Pirkanmaan alueen kansalaisopistoissa.

Kevät 2023:

Tunne, luota, tule näkyväksi

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeuttinen viikonloppu naisille

Minkälaiset teemat kaipaavat näkyväksi tulemista elämässäsi tällä hetkellä? Kaipaatko yhteyttä, omien haasteiden peilausta muiden kanssa, tunteiden ymmärtämistä ja niiden kanssa olemista?

Lyhytterapeuttinen viikonloppu maaliskuussa kutsuu naisia yhteen muutoksen, kasvun ja luottamuksen teemoilla. Antaudumme sille mitä on tässä hetkessä ja jokaisen ainutlaatuisuudelle. Rauhoitumme yhteen, läsnäoloon ja peileiksi toisillemme. Annamme aikaa maaliskuun lisääntyvälle valolle ja sen kutsulle meissä luomaan ja versomaan uutta. Luonnon kierrossa keväässä elää uuden alkuja, nuoruutta ja herkkyyttä. Teemme piirityöskentelyä, tunteiden kanssa työskentelyä ja tunnustelemme rajojamme yksilöinä ja ryhmänä. Tutkimme mitä on antaa ja mitä on vastaanottaa. Kuuntelemme herkkyydellä. Luomme visiota matkallamme kohti uutta: mikä minua kutsuu ja mistä olen jo valmis päästämään irti?

Menetelminä viikonlopussa käytetään mm. tunnepiirityöskentelyä, inquirya, pari-, ryhmä- ja yksilöharjoituksia sekä visio- ja rajatyöskentelyä.

Paikka: Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1, Tampere

Aika: la-su 11.-12.3.2023. Aloitamme kumpanakin päivänä klo 10 ja lopetamme klo 16 (yht. 12h)

Hinta: 180e/ osallistuja (sis ALV 24%). Hinnasta 50e maksetaan ilmoittautuessa varausmaksuna, joka palautetaan ainoastaan lääkärintodistuksella. Loppumaksu suoritetaan ennen kurssia.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 12 osallistujaa. Ryhmä toteutuu 8 osallistujalla. Ilmoittauduthan osoitteeseen kasvunkausia@gmail.com.

Viikonlopun vetäjä Reetta Salminen. Olen koulutuksiltani mm. ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja sosiaalityöntekijä sekä opiskellut täydennysopintoina psykofyysistä psykoterapiaa. Töitä ihmisten parissa eri tavoin kannatellen olen tehnyt jo yli 10 vuotta. Omassa olemuksessani olen herkkä, maadoittunut, intuitiivinen ja kehollinen ohjaaja. Annan ihmisille tilaa ja sallin jokaiselle aidointa itseään. Minua kutsuu rehellisyys ja autenttisuus. Olen omassa elämässäni elänyt paljon, nähnyt isoja. Tunnen ja aistin syvästi. Työskentelyn teemoinani ovat turva ja hermostollinen rauhoittaminen sekä tunnetyö. Elämässäni olen itse syventynyt tunnetyöhön ja kehotyöskentelyyn viimeiset kymmenen vuotta sekä omien kasvun teemojeni että erilaisten menetelmien kautta. Olen perehtynyt mm. radikaaliin rehellisyyteen, autentic relatingiin, Hakomi -mindfulness terapiamenetelmään ja tunnepiirityöskentelyyn.

Lämpimästi tervetuloa mukaan antautumaan ryhmän kannatteluun!

Menneitä tapahtumia

2019:

Minuiksi itseni kanssa -nuorten naisten vertaistukiryhmä, Tampereen seudun työväenopisto

2020:

* Unelmien vuosi 2020 -päivä, Tampereen seudun työväenopisto

* Naisten tunnepiirit:

  • tammikuu: Uhri-minä ja oma voima
  • helmikuu: Maailma ja minä
  • huhti-toukokuulla zoom-piirien sarjat: Kotona minussa ja meren sylissä

* Toiminnallinen luento Naistenkartano ry:lle 5.3. @Pääkirjasto Metso: Entä jos olisin kuka olen? Askeleita kohti rehellisyyttä

* Touko-kesäkuussa 2020 ilmainen ratkaisukeskeinen kolmen kerran lyhytterapia 30 tamperelaiselle nuorelle. Tämän projektin mahdollisti Tampereen kaupungin Yhdenvertaisesti sinun -avustus.

* Aivot, keho ja trauma -koulutus ammattilaisille, lokakuu 20 @olotila Mayo. Kouluttajana Marjatta Ollikainen

* Minuiksi itseni kanssa - nuorten naisten itsetuntemuskurssi, syksy 2020 @kansalaisopisto

Syksy 2021: Oivalluksia uupumuksesta nettikurssi, Pirkan opisto

Kevät 2022: Päivä minulle, Vesilahti. Pirkan opisto