Tapahtumat

Erilaisiin itsetuntemustaitoihin, tunneteemoihin sekä voimaantumiseen liittyviä kursseja ja luentoja toiminimellä sekä tilauksesta.  Koulutan myös Pirkanmaan alueen kansalaisopistoissa.

Syksyllä 2021 tulossa:

Syksy tulee ja niin myös kansalaisopistojen kurssit!


Kiinnostaako kehollisuus, piirityöskentely ja parikuuntelu? Oman elämän, unelmien ja keinojen pohtiminen yhdessä muiden naisten kanssa. Tampereen työväenopistossa:

Naisten voimavararyhmä 9.9.-21.10.2021

Mitä on olla nainen tässä ajassa, tässä iässä? Naisten itsetuntemuskurssi kutsuu eri ikäisiä naisia yhteen tarkastelemaan elämää: hyvinvointia, herkkyyttä, itsetuntoa ja tunteita, tavoitteita ja unelmia luottamuksellisessa ryhmässä. Työskentelymenetelminä jakamista, ratkaisukeskeisiä tehtäviä, piirityöskentelyä sekä rentoutumisharjoituksia.

Minuiksi itseni kanssa - nuorten naisten ryhmä 28.10.-2.12.2021

Haluaisitko jakaa luottamuksellisessa siskojen porukassa elämääsi, miettiä haasteitasi ja löytää merkityksellisiä polkuja ja teemoja? Syventää hyvinvointiasi ja tuoda pehmeyttä ja sallivuutta elämään? Jaamme naiseutta eri näkökulmista, esim. herkkyys, arjen haasteet, stressi, itsetunto, hyvinvointi sekä tavoitteet ja unelmat.

Ilmoittautumiset alkavat 1.8. osoitteessa: https://www.tampere.fi/tyovaenopisto/ilmoittautuminen.html

Pirkan opiston kautta alkaa 22.9. verkko-kurssina: Oivalluksia uupumuksesta (6krt)

Miten uupumus syntyy, miten se vaikuttaa minuun yksilönä ja mikä on sen viesti? Miten suojaan itseäni uupumukselta? Käsittelemme uupumuksen syitä, omaa uupumuksen mallia ja sen antamia ennakkomerkkejä sekä toipumista ja voimavaroja. Kurssille voit tulla sekä tämän hetkistä uupumusta kokevana että ennaltaehkäisevästi. Osallistuminen edellyttää valmiutta jakaa ajatuksia ryhmässä sekä hieman aikaa kotitehtävien tekemiseen.

Ilmoittautuminen alkaa 10.8. osoitteessa: https://opistopalvelut.fi/pirkanopisto/course.php?l=fi&t=19108

Menneitä tapahtumia

2019:

Minuiksi itseni kanssa -nuorten naisten vertaistukiryhmä, Tampereen seudun työväenopisto

2020:

* Unelmien vuosi 2020 -päivä, Tampereen seudun työväenopisto

* Naisten tunnepiirit:

  • tammikuu: Uhri-minä ja oma voima
  • helmikuu: Maailma ja minä
  • huhti-toukokuulla zoom-piirien sarjat: Kotona minussa ja meren sylissä

* Toiminnallinen luento Naistenkartano ry:lle 5.3. @Pääkirjasto Metso: Entä jos olisin kuka olen? Askeleita kohti rehellisyyttä

* Touko-kesäkuussa 2020 ilmainen ratkaisukeskeinen kolmen kerran lyhytterapia 30 tamperelaiselle nuorelle. Tämän projektin mahdollisti Tampereen kaupungin Yhdenvertaisesti sinun -avustus.

* Aivot, keho ja trauma -koulutus ammattilaisille, lokakuu 20 @olotila Mayo. Kouluttajana Marjatta Ollikainen

* Minuiksi itseni kanssa - nuorten naisten itsetuntemuskurssi, syksy 2020 @kansalaisopisto