Tapahtumat

Erilaisiin itsetuntemustaitoihin, tunneteemoihin sekä voimaantumiseen liittyviä kursseja ja luentoja toiminimellä sekä tilauksesta.  Koulutan myös Pirkanmaan alueen kansalaisopistoissa.

Toistaiseksi koronatilanteen vuoksi uudet tapahtumat odotuttavat itseään.


TÄYNNÄ: Naisten voimavararyhmä 14.1.2020 alkaen @ Tampereen seudun työväenopisto (siirtynyt huhtikuulle, mikäli koronarajoitukset mahdollistavat)

Mitä on olla nainen tässä ajassa, tässä iässä?  Naisten itsetuntemuskurssi kutsuu eri ikäisiä naisia yhteen tarkastelemaan elämää: hyvinvointia, herkkyyttä, itsetuntoa ja tunteita, tavoitteita ja unelmia luottamuksellisessa ryhmässä. Työskentelymenetelminä käytämme mm. jakamista, ratkaisukeskeisiä tehtäviä, piirityöskentelyä sekä rentoutumisharjoituksia. Kurssi on kokemuksellinen ja jokaisen osallistujan on hyvä olla valmis työskentelemään henkilökohtaisten aiheidensa kanssa myös vertaistuellisesti jakaen. Kurssi ei ole terapiakurssi.

Kurssi järjestetään keväällä joka toinen torstaina yhteensä 8 kerran ajan klo 17.40-20. Aloitamme 14.1. torstaina ja kurssi päättyy 22.4.2021. Kurssimaksu on 44 euroa. Kurssi järjestetään Tampereen seudun työväenopistossa. Kurssille voi ilmoittautua tästä.

Menneitä tapahtumia

2019:

Minuiksi itseni kanssa -nuorten naisten vertaistukiryhmä, Tampereen seudun työväenopisto

2020:

* Unelmien vuosi 2020 -päivä, Tampereen seudun työväenopisto

* Naisten tunnepiirit:

  • tammikuu: Uhri-minä ja oma voima
  • helmikuu: Maailma ja minä
  • huhti-toukokuulla zoom-piirien sarjat: Kotona minussa ja meren sylissä

* Toiminnallinen luento Naistenkartano ry:lle 5.3. @Pääkirjasto Metso: Entä jos olisin kuka olen? Askeleita kohti rehellisyyttä

* Touko-kesäkuussa 2020 ilmainen ratkaisukeskeinen kolmen kerran lyhytterapia 30 tamperelaiselle nuorelle. Tämän projektin mahdollisti Tampereen kaupungin Yhdenvertaisesti sinun -avustus.

* Aivot, keho ja trauma -koulutus ammattilaisille, lokakuu 20 @olotila Mayo. Kouluttajana Marjatta Ollikainen

* Minuiksi itseni kanssa - nuorten naisten itsetuntemuskurssi, syksy 2020 @kansalaisopisto