Asiakkaiden kokemuksia

Terapiapalautteita:

"Koin täysin tulleeni arvostetuksi, ymmärretyksi ja kuulluksi. Koin täysin voivani jakaa epävarmuuteni ja todelliset ongelmani. Sain todellakin kannustusta ajatella uudella tavalla, joka vei minua eteenpäin. Erityisesti ensimmäisten kertojen kirjalliset tehtävät laajensivat ymmärrystäni sisäisestä äänestäni ja sen julmuudesta. Tehtävien tekemisen myötä opin huomaamaan kriittisen äänen ja välillä jopa
vaikuttamaan asioiden kulkuun eri tavoin. Pienin askelin kohti muutosta.Vaikka aluksi tuntui, etten kyllä selviä, pikkuhiljaa palaset loksahtelivat paikoilleen ja terapian tarvekin muuttui matkan aikana."

"Koin viiden kerran terapiasta aivan mieletöntä hyötyä. Yhtäkkiä ei enää tuntunut jatkuvaa painoa rinnassa, eikä valtavaa ahdistusta. Nyt on helpompi hengittää ja saan pidettyä ahdistuksen kurissa. Mielikuvaharjoituksia olen edelleen jatkanut ja ne auttavat päivittäisessä elämässä. Terapeuttina Reetta on läsnä, lämmin ja tarvittaessa osaa haastaa. Koin monia ahaa-elämyksiä, joita minun olisi pitänyt kokea jo vuosia sitten. Nyt on hyvä olla."

"Reetan kanssa työskentely on ollut palkitsevaa ja kasvattanut luottamustani muihin ihmisiin. Terapeuttina hän on kohdannut minut aina aidosti, tuomitsematta ja ymmärtäväisesti. Hän on sopivan jämäkkä, jotta pysytään asiassa ja opettaa omien rajojen tunnistamisesta myös oman presenssinsä kautta. Olen käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti Reetan lyhytterapiassa noin vuoden ajan ja koen terapian olleen merkittävässä roolissa matkallani oppia hyväksymään itseni ja tunnistamaan rajani. Reetalla on hyvä ymmärrys kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja hän soveltaa tätä työssään rennolla otteella."

" Tiedätkö oon sulle tosi kiitollinen, ja itselleni että oikeesti sain päätettyä. On tosi varma olo tästä, ihanaa kun ei epäilytä enää yhtään."

" Oli hyödyllistä ja osasit hyvin löytää ne ydinasiat joihin oli hyvä kiinnittää huomiota. Sain hyvin palautettua vanhoja oppimiani asioita mieleeni. Lisäksi "kotitehtävät" oli hyvä lisä."

" Reetta on lempeä ja läsnäoleva terapeutti, sosiaalityöntekijä ja ihminen. Hänen ammattitaitoinen, monipuolisesta sosiaalialan kokemuksesta kertova työotteensa eli ihmisten mutkaton, lämmin ja avoin kohtaaminen tekee hänen kanssaan toimimisesta sekä turvallista että hyvin antoisaa. Reetan keskusteleva, aktiivinen ja jäsentelevä lähestymistapa auttaa avaamaan ja hahmottamaan vaikeita asioita paljon selkeämpinä kokonaisuuksina ja pukemaan niitä sanoiksi, jolloin ratkaisujenkin näkeminen on helpompaa!"

" Olen ollut nyt syksylläkin erittäin tyytyväinen meidän terapiatuokioihin ja olo on ihan erilainen kuin keväällä, kun aloitettiin. Pitkästä aikaa tunnen, että sisälläni on rauha. Kiitos"

" Olit terapeuttina hyvin läsnä ja tunnistit minulle tärkeät teemat. Pidin tavastasi esittää kysymyksiä ja ohjata keskustelua. Erityispisteet rohkeudesta kertoa oma näkemyksesi ja luottamuksesta omaan intuitioosi."

Kurssipalautteita:

"Parasta oli oppimisen ilo. Aamulla tullessa oli huonot energiat, mutta päivän aikana fiilis muuttui tosi positiiviseksi. Kiitos."

" Eniten mieleen jäi hyvä ryhmähenki, opettajan rauhallisuus ja asiantuntevuus."

" Olen saanut lisää itsevarmuutta ja hyväksyntää itseäni ja elämän vastoinkäymisiä kohtaan. Aion jatkaa itseni kehittämistä. Kiitos kovasti Reetta kurssista. Oli ihanaa olla mukana <3"

"Unelmakartta! Todella ihana projekti <3. Myös yleinen kuulluksituleminen, ihmisten kohtaaminen, lämmin ilmapiiri."