Nettiryhmä naisille uupumuksesta

Uupumuskeskustelu on läsnä tällä hetkellä monilla areenoilla: työelämässä, arjessa sekä globaalisti ihmisten keskellä. Mitä uupumus on, mitä se merkitsee minulle yksilönä ja mikä on sen viesti? Miten suojaan itseäni uupumukselta?

Ryhmässä käsitellään uupumuksen syitä, omaa uupumuksen mallia ja sen antamia ennakkomerkkejä sekä toipumista ja voimavaroja. Ryhmä on ratkaisukeskeinen ja teemme paljon jakamista. Ryhmän teemoina ovat mm. stressinkäsittely, rajat ja omat tunteet, arvot sekä ajatukset ja uskomukset uupumuksen taustalla. Ryhmään voit tulla sekä tämän hetkistä uupumusta kokevana että ennaltaehkäisevästi.

Otan ryhmään 6 naista, joten ryhmäkoko on pieni. Kokoonnumme zoomin välityksellä, joten tietokone toimivalla kameralla ja mikrofoni tarvitaan kerroille. Ryhmä ei vaadi ennakko-osaamista mutta edellyttää valmiutta jakaa itsestään ja ajatuksistaan muille sekä hieman aikaa kotitehtävän pohtimiseen ja tekemiseen ryhmäkertojen ulkopuolella.

Kurssin vetäjä toimii Reetta Salminen/ Kasvun kausia. Olen yrittäjä, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja sosiaalityöntekijä ammatiltani. Opiskelen psykofyysisen psykoterapian täydennysopintoja. Ammattini puolesta minulla on pitkä kokemus uupumuksen ja ihmisen elämänkehän ongelmista. Olen myös itse läpikäynyt uupumuksen ja löytänyt sen viestin itselleni. Työssäni haluan auttaa ihmisiä löytämään voimavarojaan ja omaa kutsumustaan sekä tulemaan lähemmäksi itseään ja toisia.

Ryhmä kokoontuu viitenä tiistaina, joka toinen tiistai alkaen 16.2. klo 17.30 -20 (2,5h/krt). Ilmoittautuessasi ryhmään sitoudu olemaan paikalla kaikkina kertoina. Ryhmän hinta on 150e (sis ALV 24%). Ilmoittautuminen on sitova, maksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Ilmoittautumiset kasvunkausia@gmail.com. Ilmoittautuessasi voit kertoa halutessasi lyhyesti tilanteestasi.