Palvelut

Tältä sivulta löydät tarjoamani palvelut: * Ratkaisukeskeinen lyhytterapia, * Nuotti-valmennus, * luennot ja kurssit sekä * voimauttavat työhyvinvointihetket.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Joskus elämän ongelmat kasaantuvat ja tuntuvat liian isoilta yksin ratkaistaviksi. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on nopeasti saavutettava, tehokas ja voimaannuttava terapiamuoto. Lyhytterapia mukautuu tarpeeseesi kestoltaan ja siinä etsitään apuja tämän hetkisen elämäntilanteesi ongelmakohtiin. Ratkaisukeskeinen terapia syventää itsetuntemusta, antaa ongelmanratkaisutaitoja, laajentaa näkökulmia ja syventää yhteyttä tunteisiin. Voit lukea lisää ratkaisukeskeisestä lyhytterapiasta täältä. Terapiatilana toimii Rauhantila osoitteessa Kuninkaankatu 19 b 35 (7.kerros). Teen ratkaisukeskeistä terapiaa asiakkaan niin toivoessa mielellään myös ulkona luontoterapiana, jolloin voimme hyödyntää esimerkiksi Kaupin tai Pyynikin ulkoilumaastoja. Videoesittely lyhytterapiasta.


Ensimmäinen aika lyhytterapiaan järjestyy yleensä noin kahden viikon kuluessa yhteydenotosta.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia 50e/ 60min (sis. ALV 24%).

HUOM! Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa on mahdollista tehdä myös zoom:n kautta etäyteydellä.

*********************

Nuotti-valmennus   

Aloitan Kelan Nuotti-valmentajana 1.4.2020. Nuotti-valmennus on 16-29 vuotiaille nuorille tarkoitettua matalan kynnyksen nuoren ammatillista kuntoutusta. Valmennusta voi hakea ilman lääkärinlausuntoa ja hakemusta. Valmennus toteutuu 5 kk:n sisällä ja sisältää 20 x 60 minuutin tapaamisen.

Nuotti-valmennus on tarkoitettu nuorille, joiden toimintakyky on olennaisesti heikentynyt. Heikentyminen jollain toimintakyvyn osa-alueella estää tai rajoittaa nuoren tulevaisuuden suunnittelua tai opiskelemaan tai työelämään pääsyä tai estää nuorta jatkamasta opintojaan.

Nuotti-valmennuksessa käydään läpi elämäntilannettasi, taitojasi, vahvuuksiasi ja tulevaisuuttasi. Tehdään ja opetellaan yhdessä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Selvitetään yhdessä asioita, joihin tarvitset vastauksia.

Nuotti-valmennusta haetaan Kelasta, josta voi myös toivoa haluamaansa palveluntuottajaa. Lue lisää Nuotti-valmennuksesta Kelan sivuilta.

HUOM! Teen Nuotti-valmennusta sekä oman yritykseni kautta että Premius kuntoutukselle. Jos minulla on täyttä voit siis hakea Premiuksen kautta ja toivoa minua valmentajaksi.

*********************

Luennot ja kurssit

Erilaisiin itsetuntemustaitoihin, tunneteemoihin sekä voimaantumiseen liittyviä kursseja ja luentoja toiminimellä sekä tilauksesta. Menneistä ja tulevista kursseistani löydät tietoa tapahtumat -osiosta. Luentotarjousta voi pyytää sähköpostilla.

*********************

Työhyvinvointia

Teen työyhteisöille 1-3 h mittaisia yhteistoiminnallisuutta vahvistavia, voimavaraistavia ja itsetuntemusta lisääviä hetkiä. Menetelminä mm. ratkaisukeskeisyys, NLP, kohtaamis- ja läsnäolotaidot, mindfulness sekä unelmatyöskentely. Pyydä tarjousta sähköpostitse.

*********************

Kuvia Rauhantilalta: